Vores historie

Royal Nyborg Smokehouse er et lille røgeri, som producerer og fremstiller koldrøget dansk laks i verdensklasse. Vores laks er et 100 % håndlavet produkt, som er en enestående smagsoplevelse. Vi har fundet den perfekte balance imellem røg, den delikate laks og saltning.

Vi bruger kun dansk laks, som er landbaseret i et akvakultursystem. Se mere på (https://danishsalmon.dk/). Det er ikke kun den bedste laks, men også den reneste, sundeste og mest friske laks på det danske marked. Laksen kommer fra et lukket kredssystem uden indflydelse udefra, hvilket betyder at der er hverkenhavlus eller orme.

Vores laks er som intet andet der findes på markedet, laksen er GMO fri laks (Genetisk Modificerede Organismer). Det betyder, at vores laks er 100 % naturlige.

Vi er en familie virksomhed drevet af passion, bæredygtighed og integritet. Vores virksomhed består af undertegnede John Taylor og mine to døtre Ciska og Nyah samt Ciskas kæreste Frederik. Vi er alle en del af processen, og du kan læse mere om os her:

Ciska

Jeg hedder Ciska, og jeg er 17 år gammel. Jeg står for flow i de diverse sociale medier. Jeg snakker også med kunderne.

— Ciska

Nyah

Hej, jeg hedder Nyah, og jeg er 16 år gammel. Jeg står for fotografering af vores laks samt indhold til de diverse medier. Lige nu går jeg på Odense Internationale Skole og spiller rugby i Odense.

— Nyah

Frederik

Hej, mit navn er Frederik, og jeg er 18 år gammel. Jeg ser frem til at snakke med vores kunder og forhåbenligt skabe nogle gode relationer og samarbejdspartnere. Lige nu er jeg ved at lære den finansielle del af virksomheden at kende, så som bogføring.

— Frederik

Chef John Taylor

Hej mit navn er John Taylor!

Jeg har 25 års erfaring som kok, restaurantejer, køkkenchef, bl.a. i London, Cotswolds, Cornwall & København. Jeg elsker god mad produceret af lokale råvarer, og jeg laver alt fra bunden.
Her er nogle af de steder jeg har arbejdet:

— John Taylor, Senior Chef