Handels- & Leveringsbetingelser

Royal Nyborg Smokehouse

Lundsager 11

5540 Ullerslev

Danmark

 

CVR-nummer: 36230258

Tlf.nummer: +45 93 90 72 29

E-mail: contact@royalnyborgsmokehouse.com

Bestilling

Har du spørgsmål om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter menneskelig kontakt og vi ELSKER at fortæller om vores laks – så er du advaret 😉

 

Før du kan opleve RNS Royal Taste, skal du og din laks igennem følgende trin:

 

  1. Dine smagsløg skriger efter at få lov at opleve RNS koldrøget laks
  2. Du lægger forventningsfuldt laksen i din kurv
  3. Videre til købs-siden indtaster du dine oplysninger, vælger betalingsmetode og godkender købet
  4. Din bestilling tikker ind hos Smokehouse og John bestiller din piv-friske laks fra farmen ASAP (den er altså i live helt op til det tidspunkt du foretager et køb på vores webshop!)
  5. John får din laks få dage efter dit køb hvorefter han begynder er udvikle Royal Taste i din laks – dry-aging –> filetering, saltning og hvile –> ild, røg og smagsudvikling.
  6. 16 dage efter dit køb vil din laks være færdigudviklet til at give dig en oplevelse af Royal Taste og vil blive sendt afsted til dig med køletransport.

 

Hvornår kan du forvente at modtage din laks?

 

Det tager 16 dage at udvikle The Expereince of Royal Taste. Herefter vil din laks blive sendt ud efter følgende plan:

 

 

 

Mandag: levering på Sjælland/Fyn

Tirsdag: levering i Jylland

Onsdag: levering på Sjælland/Fyn

Torsdag: levering i Jylland

Fredag: levering på Sjælland/Fyn

 

 

Da vores laks er made to order, vil beløbet blive trukket, når din bestilling er blevet bekræftet.

Levering

Vi samarbejder med Cool Penguin, der har specialiseret sig i køl- og frysetransport. Det betyder, at din laks er på køl hele vejen frem til dig.

 

Cool Penguin leverer brofast til hele Danmark efter følgende plan:

 

Mandag: levering på Sjælland/Fyn

Tirsdag: levering i Jylland

Onsdag: levering på Sjælland/Fyn

Torsdag: levering i Jylland

Fredag: levering på Sjælland/Fyn

 

På dagen for levering vil du modtage en besked om, at din laks er på vej til dig. Du vil ligeledes modtage en besked, så snart din laks er leveret hos dig.

 

Du kan angive hvor/hvordan, du ønsker din laks leveret (eks.: i carport, ved hoveddør, hos nabo etc.). Skriv det blot i feltet for bemærkninger under bestillingsprocessen.

 

Royal Nyborg Smokehouse og Cool Penguin har ansvaret for din laks helt frem til den levers på den, på bestillingen, angivne adresse for levering. Herfra har du modtaget din laks efter vores aftale og du har derfor ansvaret for din laks.

Da du er en ægte Royal, får leveret din laks uden en grim, pladstagende og miljøskadende flamingokasse.

I stedet sætter du bare din egen kølekasse ud på leveringsdagen. Det kan være en flamingokasse (fra en tidligere levering) en køle-/strandtaske eller hvad din fantasi kan komme op med, som kan holde din laks kølig til du har mulighed for at lægge din laks i køleskabet. Tilsæt evt. en pose frosset vand.

Cool Penguin lægger din laks ned i din kølekasse og på den måde har vi alle bidraget til en sundere klode – TAK!

 

Vores fragtpris er fast 79 DKK

 

Du kan dog også vælge at hente dine varer i Smokehouse helt omkostningsfrit – så giver vi en high five og en lille gave som tak fordi, du gør noget godt for miljøet.

Levering i opgang mm.

Cool Penguin benytter sig kun af dedikerede og fast tilknyttede chauffører. Vi og du kan derfor trygt stole på at give dem adgang til din opgang eller anden aflåst indgang, for at beskytte din laks bedst muligt.

 

Skal vi levere til en aflåst opgang med kode, kan du angive denne under bestillingen, i feltet for bemærkninger.

 

Har du en aftale med din nabo, kan du angive retningslinjer for hvordan din laks kan leveres. Skriv det blot i feltet for bemærkninger under bestillingsprocessen.

Emballering

Vi vakuumpakker din laks i henhold til fødevaresikkerheden, hvorefter den lægges i en mulepose. Og det er det! Med køle-distribution fra Cool Penguin kan vi nemlig spare på den miljøbelastende emballage.

Er du ikke hjemme til at modtage din laks, råder vi dig til at sætte din egen modtagerkasse ud. Læs mere herom under punktet “Levering”.

Holdbarhed

Fra du modtager din laks, kan den holde sig i 14 dage, såfremt du ikke bryder vakuumpakningen. Herefter kan din laks holde sig i en uge.

Men den bedste Royal Taste oplevelse får du ved at nyde din laks kort efter levering.

Reklamation/Returnering/Fortrydelse

Skulle uheldet være ude og du oplever fejl ved din bestilling, er det vigtigt at du tager fat i os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig. Kontakt os via ovenstående oplysninger.

 

Vi skal modtage besked om din reklamation senest 5 dage efter din modtagelse af laksen, men meget gerne før.

Smid ikke laksen ud, før du hører tilbage fra os! Du kan nemlig forvente, at vi vil bede dig om fotodokumentation af reklamationen og i nogle tilfælde vil vi bede dig om at sende produktet retur. Dette på vores regning.

 

Vi tager ikke laksen retur – den er særegnet og tildelt dig fra du får bekræftelse på din bestilling.

 

Du kan dog fortryde dit køb op til 24 timer efter din bestilling. Til dette beder vi dig udfylde denne formular. Ved at udfylde denne formular, bekræfter du, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og processen i at udvikle The Royal Taste til dig, vil ophøre med det samme.

Privatlivspolitik

Vi har brug for din hjælp, for at kunne levere oplevelsen af The Royal Taste til dig. Du hjælper ved at informere os om følgende oplysninger:

 

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mail

 

Og så har vi brug for din tilladelse til at registrere, hvad du køber på www.royalnyborgsmokehouse.com.

 

Vi siger mange tak for hjælpen. Uden den vil det ikke være muligt for os at klargøre og sende laksen til dig.

Vi videregiver dine oplysninger til Cool Penguin og Cargoflux, så de kan registrere din bestilling, tildele din laksen en rute og sende den med køletransport.

 

Dine personoplysninger registreres hos Royal Nyborg Smokehouse og opbevares i fem år, hvorefter vi sletter oplysningerne.

De dataansvarlige på www.royalnyborgsmokehouse.com er Royal Nyborg Smokehouse.

 

Du har altid ret til at få oplyst hvilke informationer vi har registreret om dig. Du har også altid ret til at få dine oplysninger rettet eller slettet.

Læs mere i vores Cookie- og privatlivspolitik

Klagegang

Hvis du ønsker at angive en klage i forbindelse med en oplevelse du har haft med Royal Nyborg Smokehouse, er vi meget åbne for en snak.

Kan vi ikke finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.neavneneshus.dk

Sidste udkald for bestilling før jul

11. December